Η Εταιρία

Η International Divers είναι μία ευρέως αναγνωρισμένη εταιρεία καταδύσεων που εξειδικεύεται σε κάθε τύπου λιμενικές, παράκτιες και υπεράκτιες καταδυτικές υπηρεσίες σε πλοία, καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις και κατασκευές. Η εταιρεία παρέχει επιπλέον πιστοποιημένες υπηρεσίες κατάδυσης για λογαριασμό Νηογνωμόνων μετά από λήψη των σχετικών εγκρίσεων.

Η Εταιρεία συστάθηκε το 2008 από επαγγελματίες δύτες, αποφοίτους της Σχολής Δυτών Ειδικών Δυνάμεων του Πολεμικού Ναυτικού, με στόχο να προσφέρει μία σειρά από υψηλής ποιότητας, προσιτές σε όλους υποβρύχιες υπηρεσίες.

Ο κύριος σταθμός μας βρίσκεται στον Πειραιά. Ο εξοπλισμός μας και οι υποδομές μάς επιτρέπουν να εκτελούμε τις δραστηριότητές μας χωρίς περιορισμούς οπουδήποτε στον κόσμο, εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Διαθέτουμε τον πλέον πρόσφατο και υψηλής ποιότητας εξοπλισμό για την υποστήριξη κάθε είδους υποβρύχιας εργασίας.

 InternationalDivers μια αναγνωρισμένη εταιρεία καταδύσεων που εξειδικεύεται σε κάθε τύπου λιμενικές, παράκτιες και υπεράκτιες καταδυτικές υπηρεσίες σε πλοία, καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις και κατασκευές.

InternationalDivers μια αναγνωρισμένη εταιρεία καταδύσεων που εξειδικεύεται σε κάθε τύπου λιμενικές, παράκτιες και υπεράκτιες καταδυτικές υπηρεσίες σε πλοία, καθώς και σε άλλες εγκαταστάσεις και κατασκευές.

Η καταδυτική ομάδα που απαρτίζει την εταιρεία μας ενημερώνεται και καταρτίζεται διαρκώς ως προς τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των καταδύσεων και της τεχνολογίας, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις προς τους πελάτες μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά έμπειρους πλοιάρχους, ναυπηγούς και μηχανολόγους, που προσφέρουν την πολύτιμη γνώση και συμβουλή τους.

Η κατάρτιση υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας και την απαράμιλλη εμπειρία και γνώση που έχει αποκτήσει η ομάδα μας μετά από τόσα χρόνια συνεχούς λειτουργίας εγγυώνται την ύψιστη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών και μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις για κάθε τύπου πλωτές και παράκτιες κατασκευές.